Warning: A non-numeric value encountered in /chroot/home/netlekto/honnanlesznyugdijam.hu/html/wp-content/plugins/ultimate-appointment-scheduling/Main.php on line 191
Család védelme - Honnan lesz nyugdíjam?

Család védelme

Egy olyan komplex, európai szintű családi védőháló, amely egyben ad védelmet a tartam alatt bekövetkezett 20 rettegett betegség kockázatára Önnek és 11 rettegett betegségre gyermekeinek. A szerződésben meghatározott bármely betegség bekövetkezésekor, a szerződés lejáratakor illetve a Biztosított halála esetén is az aktuális hozammal növelt teljesítési összeg kerül kifizetésre. 

Biztosítási védelem

A tartam alatt bekövetkezett 20 rettegett betegség kockázatára nyújt védelmet a Biztosított számára illetve 11 rettegett betegségre a gyermekeknek.

Gondoskodás

A tartam alatt bekövetkezett bármely betegség bekövetkezéskor, a szerződés lejáratakor illetve halál esetén gondoskodik a kedvezményezett/örökösök anyagi biztonságáról.

Garantált megtakarítás

Klasszikus életbiztosításának nincsenek értékpapír árfolyamtól függő kockázatai, a szerződéskötéskor előre tudja, hogy legalább mekkora összegre számíthat a nyugdíjkorhatár betöltésekor.

Részesedés a többlethozamból

Kedvező befektetési hozamok esetén részesedés a többlethozamból.

Adó- és öröklési illetékmentesség